Vlamverdeler

Vlamverdeler

17.99 22.99 incl. btw

( 0 beoordelingen )

Ben je het beu dat je voeding aanbrandt tijdens het garen? Lust je graag een stukje vlees, maar niet als er een verbrand smaakje aan zit? Met onze keramische vlamverdeler zorg je ervoor dat voedsel dat een tijdje met garen niet aanbrandt. Een onmisbare tool voor elke hobbychef of iedereen die een lekker stukje gegaard voedsel wil voorschotelen.Waarvoor gebruik je een vlamverdeler?

Nog nooit van een vlamverdeler gehoord? Zonde, want eigenlijk is een vlamverdeler onmisbaar in elke keuken. Met dit hulpmiddel stoof of braad je immers je vlees op de perfecte manier, zonder aanbranden of andere ongelukjes. De vlammen gelijkmatig verdelen, daar draait het om. Een vlamverdeler gebruik je wanneer vlees uren moet garen of sudderen. Gebruik je dit handig hulpmiddel dan moet je niet bij de potten en pannen blijven om de ingrediënten te roeren. Van meer efficiëntie in de keuken gesproken!

Hoe gebruik je onze vlamverdeler?

Nee, een handleiding is niet nodig om met onze handige vlamverdeler aan de slag te gaan. Je plaatst de vlamverdeler tussen de pan en het fornuis en vervolgens wordt de hitte gelijkmatig verdeeld. Moeilijker is het niet, maar geloof ons: het verschil proef je meteen.

Uit welk materiaal bestaat een warmteverdeler?

Onze warmteverdeler bestaat uit kwalitatief hittebestendig materiaal dat tegen een stootje kan en 100% veilig is. Het gaat om een forse ronde plaat uit warmtegeleidend materiaal die groot genoeg is voor een grote pan.

En sudderen maar

Gerechten die perfect tot hun recht komen in combinatie met onze vlamverdeler? Denk maar aan stoofpotjes, tajine-gerechten en alle gerechten die met slowcooking te maken hebben. Ga je geregeld met stoofschotels aan de slag, dan kan je niet zonder een vlamverdeler.

Makkelijk afwasbaar

Garen wordt kinderspel, maar ook qua onderhoud hoef je je geen zorgen te maken. Onze sudderplaat spoel je simpelweg af met lauw water en klaar. Meer komt er echt niet bij kijken en deze plaat gaat zonder problemen jaren mee. Trouwens de sudderplaat kan ook perfect in de vaatwasser: nog minder moeite!

Waarom jij kiest voor onze vlamverdeler?

Haal je onze vlamverdeler/sudderplaat in huis dan:
  • Kan je je niet meer branden aan een hete pan en schakel je de hotspots in potten en pannen uit. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld.
  • Beschik je steeds over een koud handvat, waardoor je ongelukjes voorkomt.
  • Creëer je een plat kookoppervlak waardoor je gerechten beter tot zijn recht komen.
  • Haal je een makkelijk reinigbare warmteverdeler in huis.

Rubberen handvat zorgt voor gemak

De vlamverdeler is voorzien van een rubberen handvat. Niet alleen maakt dit de warmteverspreider makkelijk hanteerbaar, rubber blijft ook koel. Je beschikt dus over een hittebestendig handvat, wat je handen verbranden uitsluit. Het handvat is trouwens inklapbaar waardoor u geen ruimte in de keuken verliest.

Bestel vandaag nog je warmteverspreider

Vraag je je af hoe je het tot op de dag van vandaag zonder vlamverdeler hebt kunnen redden in de keuken? Terecht! Want voor een prijs van amper 10 euro, haal je een waardevol item in huis dat je gerechten net dat extraatje geeft en jou heel wat roerwerk bespaart. Zo heb je tijd voor andere dingen, terwijl je gerechten toch gelijkmatig staan te pruttelen.

Warmteverdeler voor een inductieplaat

Beschik je over een inductiekookplaat? Onze inductie adapter is uitermate geschikt als warmteverdeler voor een inductiekookplaat.